Signatur på webmail

Som standard har alle Jubii emails en standard signatur i bunden af alle email du sender via vores webmail. Du kan nemt og hurtigt lave din egen ved at følge disse få punkter:

1. Klik på Indstillinger i topmenuen

2. Dernæst klikker du på Identiteter i den lodrette menu til venstre

3. I kolonnen ved siden af klikker du på din email adresse

4. Du får nu en boks i højre side hvor du kan fjerne standard signaturen og lave din egen, helt som du ønsker den.

Det er alt der skal til. Husk at du også her kan indtaste dit navn så det står som afsender i stedet for at det blot er din email-adresse.

Glem ikke at trykke på GEM i bunden efter du har rettet dette til.