Opsætning af e-mail - Andre klienter

Her finder du de informationer du skal bruge for at sætte din Jubii-mail op i diverse e-mail programmer.

Klik her for en liste over opsætning i de mest populære email-programmer

Klik her for en liste over opsætning på mobiltelefoner og tablets

Anbefalede Indstillinger

Vi anbefaler at du bruger IMAP og at du benytter TLS på både ind- og udgående servere for at få den mest sikre forbindelsen til serverne.

Eksempel

Indgående server: imap.jubii.dk

• IMAP med TLS
  • Port: 143

Udgående server: smtp.jubii.dk

• SMTP med TLS
  • Port: 587

VIGTIGT

Både den ind- og udgående server kræver godkendelse. Dvs. at du skal logge ind med din e-mail adresse og kodeord på både den ind- og den udgående server.

• "Brugernavn", "Konto" eller "E-mail" er din fulde Jubii-mail adresse.
    (Eks. larshansen@jubiimail.dk)
  • "Adgangskode" eller "Password" er den adgangskode du bruger til at logge på din Jubii-mail.

Oplysninger til andre opsætninger

Indgående server: imap.jubii.dk

• IMAP Port (med SSL): 993
  • IMAP Port (med TLS): 143
  • IMAP Port (uden sikkerhed): 143
  • POP3 Port (med SSL): 995
  • POP3 Port (med TLS): 110
  • POP3 Port (uden sikkerhed): 110

Udgående server: smtp.jubii.dk

• SMTP Port (med SSL): 465
  • SMTP Port (med TLS): 587
  • SMTP Port (uden sikkerhed): 587