Hvordan viderestiller jeg alle mails til en anden email-adresse?

Bemærk: Denne funktionalitet er kun tilgængelig for Jubii Mail PLUS kunder.

Log ind i webmail.jubii.dk. Når du står i Indbakken skal du trykke på menupunktet "Konto".

Det er her muligt at angive den email-adresse man vil videresende alle mails til, og vælge om der skal gemmes en lokal kopi. Bemærk at hvis du ikke vælger at gemme en lokal kopi, vil mails KUN blive leveret til den adresse du videresender mails til.