Microsoft Outlook 2010

Denne guide hjælper dig igennem nogle indstillinger, så du kan modtage e-mails fra din Jubii Mail i indbakken på Microsoft Outlook 2010.

Sådan gør du:

Trin 1
  1. Åbn Outlook.
  2. Vælg fanebladet "Filer" øverst til venstre
  3. Klik på knappen "Kontoindstillinger"
  4. Klik på punktet "Kontoindstillinger... - Tilføj og fjern eller rediger eksisterende forbindelsesindstillinger"

Trin 2
  1. Klik på knappen "Ny..."

Trin 3
  1. Sæt markering i feltet ud for "E-mail-konto"
  2. Klik på knappen "Næste >"

Trin 4
  1. Sæt markering i feltet ud for "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt"
  2. Klik på knappen "Næste >"

Trin 5
  1. Sæt markering i feltet ud for "Internet-e-mail"
  2. Klik på knappen "Næste >"

Punkt 6
  1. I feltet ud for "Dit navn:", skriver du dit navn
  2. I feltet ud for "Mailadresse:", skriver du din Jubii Mail adresse
  3. I menuen ud for ""Kontotype:",skal du vælge IMAP
  4. I feltet ud for "Server til indgående post:", skriver du: imap.jubii.dk
  5. I feltet ud for "Server til Udgående post (SMTP):", skriver du: smtp.jubii.dk
  6. I feltet ud for "Brugernavn:", skriver du din Jubii Mail adresse
  7. I feltet ud for "Adgangskode:", skriver du adgangskoden til din din Jubii Mail
  8. Sæt markering i feltet ud for "Husk adgangskode"
  9. Klik på knappen "Flere indstillinger"

Trin 7
  1. Klik på fanebladet "Server til udgående post"
  2. Sæt markering i feltet ud for "Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse"
  3. Sæt markering i feltet ud for "Brug samme indstillinger som på server til indgående post"

Trin 8
  1. Klik på fanebladet "Avanceret"
  2. I feltet ud for "Server til indgående post (IMAP):", skal du skrive tallet: 143
  3. Ud for "Brug følgende type krypteret forbindelse", skal du vælge TLS
  4. I feltet ud for "Server til udgående post SMTP):", skal rette tallet til: 587
  5. Ud for "Brug følgende type krypteret forbindelse", skal du vælge TLS
  6. Klik på knappen "OK

Trin 9
  1. Klik på knappen "Næste >"

Trin 10
  1. Dine indstillinger testes nu. Der går et øjeblik.
  2. Hvis dine indstillinger er sat rigtigt, kommer der et grønt flueben og teksten "Fuldført" i begge linier.
  3. Klik på knappen "Luk"

Hvis du får fejlmeddelelser, skal du prøve at starte forfra på denne guide. Der vil være indstillinger der ikke er sat korrekt

Trin 11
  1. Nu er der kun tilbage at klike på knappen "Udfør"

Tillykke, du kan nu modtage e-mails fra din Jubii Mail i indbakken på Microsoft Outlook 2010.