Microsoft Outlook 2003

Denne guide hjælper dig igennem nogle indstillinger, så du kan modtage e-mails fra din Jubii Mail i indbakken på Microsoft Outlook 2003.

Sådan gør du:

Trin 1
  1. Åbn Outlook
  2. Vælg fanebladet "Funktioner" i menuen øverst
  3. Klik på punktet "E-mail-konti..."

Trin 2
  1. Marker feltet ud for "Tilføj en ny e-mail-konti"
  2. Klik derefter på knappen "Næste >"

Trin 3
  1. Marker feltet ud for "IMAP"
  2. Klik derefter på knappen "Næste >"

Trin 4
  1. I feltet ud for "Dit navn:", skal du skrive dit navn
  2. I feltet ud for "E-mail-adresse:", skal du skrive din Jubii Mail adresse
  3. I feltet ud for "Server til indgående post (POP3):", skal du skrive: imap.jubii.dk
  4. I feltet ud for "Server til udgående post (SMTP):", skal du skrive: smtp.jubii.dk
  5. Marker feltet ud for "Husk adgangskode"
  6. Klik på knappen "Flere indstillinger" (Klik IKKE på knappen ”Næste” endnu)

Trin 5
  1. Klik på fanebladet "Server til udgående post"
  2. Sæt markering i feltet ud for "Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse
  3. Sæt markering i feltet ud for "Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post"

Trin 6
  1. Klik på fanebladet "Avanceret"
  2. I feltet ud for "Server til indgående post (POP3):", skal du skrive tallet: 993
  3. Sæt markering i feltet ud for "Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)"
  4. I feltet ud for "Server til udgående post SMTP):", skal tallet rettes til: 465
  5. Sæt markering i feltet ud for "Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)"
  6. Klik på knappen "Ok"

Trin 7

1. Klik på knappen "Næste >"

Hvis du får fejlmeddelelser, skal du prøve at starte forfra på denne guide. Der vil være indstillinger der ikke er ændret korrekt.

Trin 8

1. Der er nu kun tilbage at klikke på knappen "Udfør"

Tillykke, du kan nu modtage e-mails fra din Jubii Mail i indbakken på Microsoft Outlook 2003.