Mac OS X Outlook 2011

Denne guide hjælper dig igennem nogle indstillinger, så du kan modtage e-mails fra din Jubii Mail i indbakken på din Mac.

Sådan gør du:

Trin 1

1. Åbn Outlook.
  2. Klik på "Funktioner" i menuen øverst
  3. Klik derefter på "Konti..." i menuen

Trin 2
  1. Klik på (+) plus-tegnet nederst til venstre
  2. Klik på punktet "E-mail..." i listen

Trin 3
  1. I feltet ud for "E-mail-adresse:" skal du skrive din Jubii Mail adresse
  2. I feltet ud for "Adgangskode:" skal du skrive din Jubii Mail adgangskode
  3. (Vinduet udvider sig..)

Trin 4
  1. I feltet ud for "Brugernavn:" skal du skrive din Jubii Mail adresse
  2. I menuen ud for "Type:" skal du vælge IMAP
  3. I feltet ud for "Server til indgående post:" skal du skrive: imap.jubii.dk
  4. Sæt markering ud for "Brug SSL til at oprette forbindelse"
  5. I feltet ud for "Server til udgående post:" skal du skrive: smtp.jubii.dk
  6. I feltet lige bagved skal du skrive: 465
  7. Sæt markering ud for "Tilsidesæt standardport"
  8. Sæt markering ud for "Brug SSL til at oprette forbindelse"
  9. Klik på knappen "Tilføj konto"

Trin 5
  1. Klik på knappen "Flere indstillinger..."

Trin 6
  1. Klik på punktet "Godkendelse"
  2. Vælg "Brug oplysninger om server for indgående post" i listen

Trin 7
  1. Klik på knappen "OK"

Trin 8
  1. Luk vinduet "Konti" ved at trykke på den røde knap i øverste venstre hjørne

Tillykke, du kan nu modtage e-mails fra din Jubii Mail i indbakken på din Mac.