Windows Live Mail

Denne guide hjælper dig igennem nogle indstillinger, så du kan modtage e-mails fra din Jubii-mail med Windows Live Mail (2012).

Du kan hente Windows Live Mail her

Sådan gør du:

Trin 1
  1. Åbn Windows Live Mail.
  2. Klik på den blå knap øverst i venstre hjørne
  3. Klik på punktet "Indstillinger"
  4. Klik på punktet "E-Mail-konti..."

Trin 2
  1. Klik på knappen "Tilføj..."

Punkt 3
  1. Vælg "E-mail-konto" i listen
  2. Klik på knappen "Næste"

Trin 4
  1. I feltet ud for "E-mail-adresse" skal du skrive din Jubii Mail adresse
  2. I feltet ud for "Adgangskode" skal du skrive din adgangskode til din Jubii Mail
  3. Sæt markering i feltet ud for "Husk denne adgangskode"
  4. I feltet ud for "Vist navn til dine sendte meddelelser" skal du skrive dit navn
  5. Sæt markering i feltet ud for "Konfigurer serverindstillinger manuelt"
  6. Klik på knappen "Næste"

Trin 5
  1. I menuen ud for "Servertype" skal du vælge IMAP
  2. I feltet ud for "Serveradresse" skal du skrive: imap.jubii.dk
  3. I feltet ud for "Port", skal du skrive: 993
  4. Sæt markering i feltet ud for "Kræver en sikker forbindelse (SSL)"
  5. I feltet ud for "Logonbrugernavn:" skal du skrive din Jubii Mail adresse
  6. I feltet ud for "Svaradresse" skriver du: smtp.jubii.dk
  7. I feltet ud for "Port", skal du skrive: 465
  8. Sæt markering ved "Kræver en sikker forbindelse (SSL)"
  9. Sæt markering ved "Kræver godkendelse"
  10. Klik på knappen "Næste"

Trin 6
  1. Der nu kun tilbage at klikke på knappen "Udfør"

Tillykke, du kan nu modtage e-mails fra din Jubii Mail
i indbakken på Windows Live Mail.