Microsoft Outlook 2007

Denne guide hjælper dig igennem nogle indstillinger, så du fremover kan modtage e-mails fra din Jubii-mail i indbakken på Microsoft Outlook 2007.

Sådan gør du:

Punkt 1
  1. Åbn Outlook
  2. Vælg "Funktioner" i menuen
  3. Klik på punktet "Kontoindstillinger"

Punkt 2
  1. Klik på knappen "Ny..."

Punkt 3
  1. Sæt markering i feltet ud for "Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP"
  2. Klik på knappen "Næste >"

Punkt 4
  1. Sæt markering i feltet ud for "Konfigurere serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt"
  2. Klik på knappen "Næste >"

Punkt 5
  1. Sæt markering i feltet ud for "Internet e-mail"
  2. Klik på knappen "Næste >"

Punkt 6
  1. I feltet ”Dit navn” skriver du navnet på afsenderen af dine e-mails. (F.eks. Jens Jensen).
  2. I feltet ”E-mail-adresse” skriver du din Jubii Mail adresse (F.eks. jens@jubii.dk).
  3. I feltet ”Server til indgående post” skal du skrive: imap.jubii.dk
  4. I feltet ”Server til udgående post” skal du skrive: smtp.jubii.dk
  5. I feltet ”Brugernavn” skal du skrive din Jubii Mail adresse. (F.eks. jens@jubii.dk.)
  6. I feltet ”Adgangskode” skal du skrive adgangskoden til din Jubii Mail.
  7. Klik på knappen ”Flere indstillinger...” (Klik IKKE på knappen ”Næste” endnu)

Server til indgående post: imap.jubii.dk
Server til udgående post (SMTP): smtp.jubii.dk

Punkt 7
  1. Klik på fanebladet "Server til udgående post"
  2. Sæt markering i feltet ud for "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse"
  3. Sæt markering i feltet ud for "Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post"

Punkt 8
  1. Klik fanebladet "Avanceret"
  2. I feltet ud for "Server til indgående post (IMAP)" skal du skrive: 143
  3. I menuen ud for "Brug følgende type krypteret forbindelse" skal du vælge: TLS
  4. I feltet ud for "Server til indgående post (SMTP)" skal du skrive: 587
  5. I menuen ud for "Brug følgende type krypteret forbindelse" skal du vælge: TLS
  6. Klik på knappen "OK"

Punkt 9
  1. Klik på knappen "Næste >"

Punkt 10
  1. Nu er der kun tilbage at klikke på knappen "Udfør"

Tillykke, du har nu sat din Jubii-mail op i Microsoft Outlook 2007.