Mac OS X Mail klient

Denne guide hjælper dig igennem nogle indstillinger, så du kan modtage e-mails fra din Jubii Mail i indbakken på Mail-programmet på Mac OS X.

Denne guide forudsætter, at der ikke er oprettet en e-mail-konto i forvejen.

Sådan gør du:

Trin 1

- Åbn Mail i OS X

- Tryk på 'Tilføj anden postkonto...'

1. I feltet ud for "Fulde navn" skriver du dit for- og efternavn
  2. I feltet ud for "E-post-adresse" skriver du din Jubii Mail adresse
  3. I feltet ud for "Adgangskode" skriver du adgangskoden til din Jubii Mail
  4. Klik på knappen "Fortsæt"
  5. Efter den har kontrolleret siger den 'konto skal konfigureres manuelt' - Tryk næste igen

Trin 2
  1. I menuen ud for "Kontotype:" vælger du IMAP
  2. I feltet ud for "Beskrivelse" skriver du Jubii Mail
  3. I feltet ud for "Postserver:" skriver du imap.jubii.dk
  4. I feltet ud for "Brugernavn" skriver du din Jubii Mail adresse
  5. I feltet ud for "Adgangskode" skriver du adgangskoden til din Jubii Mail
  6. Klik på knappen "Fortsæt"

Trin 3
  1. I feltet ud for "SMTP-server:" skriver du smtp.jubii.dk
  2. I feltet ud for "Brugernavn" skriver du din Jubii Mail adresse
  3. I feltet ud for "Adgangskode" skriver du adgangskoden til din Jubii Mail
  4. Klik på knappen "Opret"
  5. Dine mail konto er nu sat op.

Trin 4

Følg kun dette trin hvis din konto ikke virker ordentligt!

- Oppe i venstre hjørne - Tryk på mail -> Indstillinger

- Under 'server til udgående post' - tryk på 'rediger SMTP-serverliste...'

1. Sørg for at porten er sat til 465 med hak i SSL - 'Godkendelse:' Adgangskode

2. Tryk på 'OK' og gå ind i 'Avanceret'

- Sørg for at indgående port står til 143 med hak i SSL - 'Godkendelse:' Adgangskode

Tillykke, du kan nu modtage e-mails fra din Jubii Mail i Mail-programmet på Mac OS X.