Følg

Bliver min konto slettet hvis den ikke benyttes?

Jubii Mail

Hvis du ikke har været logget ind på din Jubii Mail i 180 dage i træk, bliver kontoen, samt alle mails og kontakter slettet. Disse data kan IKKE genskabes når de først er slettet!

Jubii Mail PLUS

Jubii Mail PLUS konto bliver tidligst slettet 180 dage efter abonnementets ophør, såfremt kontoen har været inaktiv i 180 dage. Så længe du betaler dit abonnement på Jubii Mail PLUS slettes kontoen ikke.

Var denne artikel en hjælp?
3 ud af 3 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning
Drevet af Zendesk