Hvordan får jeg mit navn som e-mailadresse?

Dette er kun tilgængeligt med et aktivt PLUS abonnement!

Jubii giver dig mulighed for at oprette en personlig e-mailadresse med dit unikke fornavn + efternavn. Hedder du f.eks. Jens A. Hansen kan du få en e-mail, der hedder jens@hansen.dk eller jens.a@hansen.dk. Bemærk dog, at det kun er de mest udbredte efternavne vi kan tilbyde, men der er stadig over en million muligheder, så check om dit navn er ledigt her.

Har du en email hos os i forvejen, og er du PLUS kunde, kan du læse mere om hvordan du tilknytter sådan en email-adresse til din konto her.