Android (Samsung, HTC, LG, Huawei m.fl.)

Denne guide hjælper dig igennem nogle indstillinger, så du fremover kan modtage e-mails fra din Jubii-mail i indbakken på din Android enhed.

OBS! Har du opdateret til Android 6.0 eller nyere skal sikkerhedstypen ændres til "Ingen" på både den udgående og indgående server!

HUSK at Android er forskellig alt efter mobiltelefonmærke og model. Læs teksten nøje og brug ikke kun billederne!

Sådan gør du:

Trin 1

Tryk på appen "E-mail"

Trin 2

Når du åbner appen første gang, vil opsætningen fremstå med det samme.

Du skal vælge 'andre' som e-mail udbyder.

Hvis du i forvejen har en konto, skal du finde 'tilføj konto' knappen.

Trin 3

Indtast følgende:
• Brugernavn = din e-mail adresse hos os
• Adgangskode = din adgangskode hos os

Tryk 'Manuel opsætning'

Trin 4

Vælg 'IMAP4'(eller 'IMAP') og tryk næste

Trin 5

Indtast følgende:

Indgående server

• IMAP4-Server = imap.jubii.dk
• Sikkerhedstype = Ingen
• Port = 143
• Brugernavn = din e-mail adresse hos os
• Adgangskode = din adgangskode hos os

Tryk herefter på "Næste"

OBS! Android forslår en adresse til den indgående server, men ofte er denne forkert og ikke som anvist her over!
Så tjek at den står korrekt!

Trin 6

Indtast følgende:

Udgående server

• SMTP-Server = smtp.jubii.dk
• Sikkerhedstype =  Ingen
• Port = 587

• Kræver login = skal være markeret

• Brugernavn = din e-mail adresse hos os
• Adgangskode = din adgangskode hos os

Tryk herefter på "Næste"

OBS! Android forslår en adresse til den udgående server, men ofte er denne forkert og ikke som anvist her over!
Så tjek at den står korrekt!

Trin 7

Vælg hvad kontonavn og navn skal være.

Dette er valgfrit og er det navn som vil fremstå i din mappe.

Tryk på 'Udført'

Din Jubii Mail er nu klar til brug...
God fornøjelse!!

OBS! Visse nyere versioner af Android, version 6 eller nyere, har ændret på sikkerhedscertificaterne og derfor skal "Sikkerhedstype" stå til "Ingen" på både den udgående og indgående server!

VIGTIGT: Alle oplysninger skal indtastes 100% korrekt. Hvis din Jubii Mail, mod forventning, ikke virker efter endt opsætning, så anbefaler vi dig at kontrollere alle dine indtastninger - inden du kontakter supporten. Husk bl.a. at skelne mellem store og små bogstaver i din adgangskode.

Tag: Mobil, samsung, htc, huawei