Hvordan ser jeg om jeg har Jubii Mail PLUS?

Du kan altid få et overblik over din konto ved at logge ind på konto.jubii.dk.

Når du logger ind, ser du på forsiden om du har Jubii Mail eller Jubii Mail PLUS.

For at at læse mails på din mobiltelefon, tablet eller via et ekstern mailprogram på din computer kræver det Jubii Mail PLUS.

Du kan tilkøbe Jubii Mail PLUS ved at trykke på den grønne knap, når du er logget ind, eller købe her

For at opsætte din email i et mailprogram skal du følge vejledningen som du ser, når du har tilkøbt Jubii Mail PLUS eller se vores vejledninger her:

Opsæt din Jubii Mail PLUS i et mailprogram