Windows Outlook Express

Denne guide vil hjælper dig igennem opsætningen af din Jubii Mail i Outlook Express

Trin 1

Når du åbner Outlook Express første gang, vil dette vindue komme op, hvor du skal indtaste et valgfrit kontonavn.

Hvis du i forvejen har en konto, men skal oprette en ny, skal du op i funktioner -> konti -> tilføj. (se trin 5)

Trin 2

Indtast din Jubiimail-adresse og tryk 'næste'

Trin 3

Indtast følgende:

• IMAP server: imap.jubii.dk
  • SMTP server: smtp.jubii.dk

Tryk derefter på 'næste'

Trin 4

Indtast følgende:

• Kontonavn = Din Jubiimail-adresse (hvis du ønsker at sende fra et alias, skal dit alias indtastes her)
  • Adgangskode = Kodeordet til din Jubii Mail

Tryk derefter på 'Næste' og derefter Udfør'

Punkt 5

Gå nu ind i kontiindstillinger under: funktioner -> konti...

Vælg din Jubii konto og tryk 'egenskaber'.

Trin 6

Gå til servere og sæt et hak ved 'min server kræver godkendelse'

Gå herefter til avanceret og sørg for udgående port er 587!

Indgående skal stå på 143.

Hvis du skulle opleve problemer med følgende porte, kan du prøve en af følgende porte istedet:

Udgående server: smtp.jubii.dk:

• SMTP Port (med SSL): 465
  • SMTP Port: 587

Indgående server: imap.jubii.dk:

• IMAP Port (med SSL): 993
  • IMAP Port: 143

Hvis din computer er langsom, kan du sætte servertimeout fra 1 minut til 5 minutter.

Tillykke, du kan nu modtage og sende e-mails fra din Jubii Mail i Outlook Express!