Support til Jubii Debat

Ønsker du teknisk support til Jubii Debatten, så kan du skrive til debat@jubiimediagroup.dk

Bemærk
Denne mail må KUN bruges til indrapportering af driftsmæssige fejl på Jubii Debatten. Alle øvrige henvendelser besvares ikke, men skal ske til Debat Høvding, som er Administrator på Jubii Debatten. Enten via PB (en personlig besked) eller ved at oprette en anmeldelse på det pågældende emne/indlæg.

Hjælp til betjening af Jubii Debat
Ønsker du hjælp til hvordan du bruger Jubii Debatten er der hjælp at hente her...

Med venlig hilsen
Jubii Debat
- Support