Din Jubii Konto er blevet deaktiveret

Jævnfør vores vilkår anser vi en konto for værende inaktiv hvis der ikke har været logget ind på den i over 180 dage.

Genaktiver din konto

Du har stadig mulighed for at genaktivere din konto, og fortsætte med din mail. Du har 30 dage fra kontoen blev deaktiveret til at genaktivere den. Det er nemt at genaktivere din konto – du skal blot logge ind på konto.jubii.dk.

Vi sletter din konto!

Hvis ikke du genaktiverer din konto ved at logge ind indenfor de 30 dage, sletter vi din konto og dertilhørende oplysninger og mails. Det er ikke muligt at genskabe hverken emailadresse eller emails, når først kontoen er slettet.