Jeg fik ikke fornyet mit Jubii Mail PLUS inden udløb

Hvis du ikke fik fornyet dit Jubii Mail PLUS abonnement inden udløb, skal du blot logge på konto.jubii.dk, og tryk på "Opgrader til Jubii Mail PLUS".

Her betaler du for dit abonnement og din mail på telefon/tablet og/eller i dit mailprogram vil virke med det samme.

Husk dog, at hvis du har ændret i adgangskoden skal du også ændre den i opsætningen på din telefon/tablet og/eller i dit mailprogram (f.eks outlook)på computeren.

OBS! Hvis det er længe siden at abonnementet skulle have været fornyet, over 180 dage, er din konto slettet og kan derfor hverken opgraderes eller genskabes.