Opdatering af din Jubii adgangskode på iPhone/iPad

Når du har ændret din adgangskode på din konto-side, skal din iPhone og iPad have den nye adgangskode.

Denne guide hjælper dig igennem nogle indstillinger, så du fortsat kan modtage og sende e-mails fra din Jubii-mail i indbakken på din iPhone eller iPad.

Sådan gør du:

Trin 1

Åbn "Indstillinger" på din iPhone/iPad

Trin 2

Rul ned og ryk på "E-mail, kontakter, kalendere"

Trin 3

Vælg din emailkonto på listen

Trin 4

Vælg din konto igen

Trin 5

Slet de sorte prikker og skriv din nye adgangskode

Trin 6

Tryk på "SMTP"

Trin 7

Tryk på "smtp.jubii.dk"

Trin 8

Slet de sorte prikker og skriv din nye adgangskode igen. Tryk dernæst OK

Så er din Jubii Mail igen klar til brug...

Ønsker du en vejledning til hvordan du opsætter din email helt fra bunden på iPhone eller iPad, skal du klikke her for at åbne denne.