Hvordan sorterer jeg mine emails?

Står dine emails ikke i datoorden og kan du derfor ikke se de nyeste emails, kan du ændre på sorteringen.

Log ind i indbakken så du ser alle dine emails. Ved at trykke på kolonne overskrifterne, i den lyseblå linje lige over alle dine emails, kan du sortere på disse. Tryk derfor på overskriften "Dato" for at sortere efter denne. 1 klik vil sortere dem med ældste øverst og 1 klik mere vil sortere dem så de nyeste står øverst.

Ønsker du at sortere dem efter afsenders navn klikker du blot på denne overskrift, og så kan du klikke tilbage på dato når du har fundet hvad du søgte.

Er du i tvivl om hvilken kolonne du har sorteret på, kan du altid se det på den lille blå pil som findes helt til højre i den kolonne sorteringen er sat efter. I billedet herover er det til højre for Dato, lige inden Størrelses kolonnen.

Tags: Sortering, rækkefølge, mangler nye mail