Sådan bruger du webmail på mobil

Denne guide beskriver kort de vigtigeste funktioner som findes på webmailen i mobil versionen. Altså når du logger ind med Chrome, Safari eller andre webbrowsere direkte på din smartphone.

Ønsker du i stedet at bruge din mail på din smartphones mail app skal du kigge på disse vejledninger.

• For at åbne en mail skal du blot klikke på skriften for den du vil læse.
  • Ønsker du at markere en eller flere mails skal du trykke på det lille flueben i højre side. For at afmarkere end af disse klikke du blot på fluebenet igen
  • Ikonet med de 3 streger åbner hovedmenuen hvor du finder "Adressebog", "Indstillinger", "Konto", "Abonnement", "Support" og "Log ud"
  • Vil du åbne en af dine undermapper skal du klikke på "Mappe-ikonet" i menuen
  • For at skrive en ny email trykker du blot på "blyant-ikonet" i menuen
  • Ikonet med brevet åbner avanceret menu hvor du bla. kan opdatere dine mails, dvs. søge efter om der er kommet nye mv.
  • Trakten giver dig forskellige søgemuligheder

En smart feature der gemmer sig lidt, er muligheden for hurtig funktioner ud for hver email. Sæt fingeren på fluebent i højre side og kør fingeren mod venstre "swip den". Derved fremkommer 3 skjulte ikoner: Menu, markér og slet.

Når du vælger menu-ikonet med de 3 streger, får du nedenstående menu frem hvor du har en masse handlinger du kan gøre med lige præcis denne email. Fx. videresend, svar, slet, marker som spam mv.

Skriv ny email

Når du vil skrive en ny email trykker du på "Blyant-ikonet". Derefter kommer du ind i en ny tom email. Findes modtageren i din adressebog starter du blot med at indtaste en del af navnet og systemet vil foreslå en modtager. Tryk på din modtager du vil sende til, eller fortsæt blot med at skrive hele emailen hvis det er en som ikke findes i adressebogen.

Emnet udfylder du blot som du ønsker og skriver selve beskeden i det store felt.

Når alt er udfyldt og du er færdig med mailen skal du blot trykke på "Papirflyver-ikonet" i toppen som er "Send email".

Dette var blot nogle få funktioner, men nok de mest brugte, og håber de kan være med til at lette din hverdag når du bruger Jubii Webmail.

Tags: Mobil, iphone, ipad, android, samsung, huawei, galaxy,sony, nokia