Opdatering af betalingskort

Har du et PLUS abonnement men fået besked om at pengene ikke kan trækkes, så skyldes det oftest at det kort vi har stående i vores system er udløbet og at du har modtaget et nyt siden sidste betaling. Du skal derfor ind og indtaste de nye kortoplysninger før vi kan hæve pengene for dit PLUS abonnement.

Gør følgende:

1. Log ind på https://konto.jubii.dk med din email og tilhørende adgangskode

2. Tryk dernæst på menupunktet Abonnement i topmenuen

3. Tryk på knappen Opdater betalingskort og indtast dernæst de nye kortoplysninger på dit NYE kreditkort. Gem disse oplysninger ved at trykke på knappen Gem betalingskort.

OBS! Pengene bliver ikke trukket med det samme, men i løbet af nogle dage. Derfor vil det se ud som om, at din konto ikke er betalt, men dit kort er registreret hvilket er nok til at systemet kan hæve pengene.