Viderestilling - hvordan videresender jeg mine mails?

Viderestilling er kun tilgængeligt med et aktivt Jubii Mail PLUS abonnement!

Med viderestilling kan du videresende alle dine mails til en anden e-mailadresse. Har du Jubii Mail PLUS kan du oprettet viderestilling inde på din Jubii Konto.

Under afsnittet "Jubii Mail ", trykker du på "Opret" viderestilling - og skriver den e-mailadresse, som du ønsker din mail skal videresendes til. Herefter trykker du på knappen "Opret".

BEMÆRK
Når du videresender din mail, så gemmes den ikke i din Jubii Mail, med mindre du sætter et flueben i "Gem lokal kopi af alle mails der videresendes".