Send en anmodning

Du kan finde mere hjælp til opsætning af dit mailprogram i vores hjælpe-artikler.

Husk at angive en email-adresse du har adgang til. Hvis du f.eks har problemer med at logge ind på din jubiimail, så angiv en anden email-adresse, f.eks din arbejds-email-adresse eller en af dine venner eller families email-adresser. Husk også at angive din jubii mail-adresse længere nede, så vi kan identificere din konto.

Vælg en kategori så vi bedst muligt kan hjælpe dig med at finde en løsning på dit problem.

Indtast detaljerne for din forespørgsel. Jo flere detaljer du angiver her, jo hurtigere kan vi hjælpe dig.

Indtast den email det drejer sig om. Det øverste felt "E-mailadresse" skal indeholde en adresse du har adgang til nu, da det er denne vi skriver tilbage til dig på.

Tilføj fil eller slip filer her