Jubii Mail Support


Vi tilbyder telefonsupport for alle kunder med Jubii Mail PLUS abonnement. Læs mere.
 

Hjælp til Eniig & AURA mailbrugere

Er du tidligere AURA eller Eniig mailbruger og oplever du, at din mail ikke virker korrekt, så klik ind her hvor vi har samlet guides til de mest alm. spørgsmål vedr. mailen efter flytningen.

Link til fjernstyring
Klik på overskriften herover og få vejledning til hvordan du installerer Teamviewer så vi kan fjernstyre din computer og hjælpe dig igang med din mail igen.

Advarsel om falske emails

Der florerer nogle emails sendt til vores kunder med emnet "Systemadministrator" og afsender hedder "Bangratz, UrsulaAdd". I indholdet af emailen står der: Din postkasse har overskredet det Opbevaring Limit Som angivet af din administrator, og du vil ikke kunne modtage nye mails Indtil du igen Godkend det. At Re-Valider Klik her.
Dette er IKKE fra Jubii og du må derfor IKKE klikke på linket og slet ikke udfylde den formular som fremkommer. HVIS du har gjort dette skal du straks skifte din adgangskode via Konto.jubii.dk.
     

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål i vores hjælpe-artikler under kategorierne ovenfor, er du velkommen du velkommen til at sende en henvendelse.


Hvad synes vores kunder om supporten?