Automatisk sletning af e-mails

Jubii Mail sletter automatisk e-mails i mapperne "Uønsket post" og "Slettet post", når de er mere end 30 dage gamle. Det gør vi for at sikre, at du bliver ved med at have mest mulig plads til dine e-mails.

Dine e-mails i alle andre øvrige mapper sletter vi naturligvis ikke - automatisk sletning sker kun i mapperne:

• Uønsket post
  • Slettet post

Andre mappenavne
Bemærk at mappenavnene kan variere alt efter, hvordan din mail er sat op. Mappen "Uønsket Post" kan også hedde: "SPAM" eller "Reklame". I mens mappen "Slettet post" også kan hedde: "Papirkurv".