Kontaktpersoner mangler for Eniig/Aura mail

Hvis du gerne vil have dine kontaktpersoner med fra Eniig's webmail, så kan du tilgå dem via en af nedenstående links.

Klik på linket herunder for at logge ind i AURA webmail
http://217.198.208.22/webmail/

Klik på linket herunder for at logge ind i Eniig webmail
http://217.198.208.12/webmail/

En af disse vil virke med dit gamle Eniig email og kodeord, og når du er kommet ind her kan du fx printe kontakterne ud ved at trykke på CTRL+P.

Der er desværre ingen eksport funktion på den gamle webmail,så det er enten denne måde eller manuelt at nedskrive dem og indtaste dem på ny i Jubii mailen.