MacMail kan ikke hente og sende post efter flytning

Ved brug af MacMail sammen med kryptering, er man nødt til at ændre serverstierne før det fungerer igen. Ellers vil MacMail brokke sig over certifikatet på fx mail.em1.dk, eller lign. For at korrigere dette skal du opdatere MacMail til at bruge Jubii serverne i stedet for de gamle.

OBS! De fleste Eniig/Aura brugere er sat op med en POP3 konto, men check i indstillingerne om din også er det.

Serverne er:
Indgående: imap.jubii.dk (også ved brug af POP3)
Udgående: smtp.jubii.dk

Portene er:
Indgående uden kryptering for POP3: 110
Indgående med kryptering for POP3: 995
Indgående uden kryptering for IMAP: 143
Indgående med kryptering for IMAP: 993

Udgående både med og uden kryptering: 587

Detaljeret opsætningsvejledning kan findes her. Følg den fra trin 4: https://support.jubii.dk/hc/da/articles/202365525-Mac-OS-X-Mail-klient