Opsætning af Outlook, Windows Live Mail mv.

Er du gammel Eniig/Aura kunde, anbefales det at du tilretter dit mailprogram så det peger på Jubii's servere i stedet for de gamle.

Alle indstillinger i Outlook skal stå som dette program er sat op.

OBS! Nedenstående kræver at din gamle Eniig konto er sat op som POP3, hvilket langt de fleste er, men check at din kontotype står til POP3.

Åben kontoindstillinger i din Outlook og følg disse billeder.

Husk at brugernavn ALTID er din egen e-mail-adresse. Den skal altså stå 2 steder i dette billede.

Tryk på "Flere indstillinger"

Fanblad 2 ”Server til udgående post”

Faneblad 3 ”Avanceret”

Tryk der efter ”OK”

Tryk ”Udfør”