Relay er ikke tilladt, bruger er ikke logget ind, error 5.7.1 m.fl.

For alle brugere der kommer fra Eniig og AURA kræves det nu, at man verificerer sig når man sender mails. Derfor kan en af ovenstående fejlbeskeder nu fremkomme hos dig.

Løsning er forholdsvis simpel og kræver at du indtaster din email og adgangskode for den udgånende server (SMTP).

Herunder er et par guides til hvordan dette gøres.

iPhone & iPad

I hovedmenuen vælg Indstillinger -> Mail -> Konti -> Din Jubii email.

Herefter trykker du på Konto hvor din email står til højre for dette ord. Kør helt ned i bunden hvor menuen "Server til udgående post" findes. Klik på punktet SMTP.

Herinde skal samtlige punkter være udfyldt, inkl. Brugernavn og Adgangskode hvor der står "Valgfrit". Det er det IKKE, der SKAL indtastes din fulde email-adresse i Brugernavn og din alm. adgangskode i dette felt!

Forkert opsætning

Korrekt opsætning

Outlook, Windows Live Mail mv.

Bruger du en nyere udgave af Outlook programmet, eller Windows Live Mail, skal du ind under Kontoindstillinger og vælge din email adresse her.

Når du får indstillingerne frem skal du trykke på knappen Flere indstillinger og i den boks der fremkommer skal du finde punktet "Server til udgående post". Her skal du blot sætte flueben i "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse" og sikre dig at prikken herunder står i "Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post".

Tryk dernæst OK, og luk for andre åbne bokse der måtte være.