Følg

Hvad er et alias?

Dette er kun tilgængeligt med et aktivt Jubii Mail PLUS abonnement!

Et alias er en ekstra email-adresse til den samme email-postkasse.

Som standard har man kun én e-mailadresse til sin postkasse. Når du opretter en Jubii Mail, opretter vi en postkasse med den e-mailadresse du vælger, og du kan derefter logge på din Jubii Mail med denne e-mailadresse.

Når du er logget ind på din Jubii Konto, kan du administrere dine aliaser under afsnitte "Jubii Mail".

Hvis du opretter en Jubii Mail der hedder [email protected], kan du tilføje et alias der hedder fx. [email protected] Du vil derefter også modtage mails der sendes til [email protected] - i samme indbakke som mails der er sendt til [email protected]

Udover at modtage mails på alias-email-adressen, kan du også bruge et alias til at logge ind med. Du bruger den samme adgangskode til begge email-adresser.

Vær opmærksom på at hvis du sletter et alias, kan du ikke længere bruge det til at logge på med, og vil ikke længere modtage emails der er afsendt til den adresse.

OBS!
Et alias er ikke en ny særskilt postkasse - og det kan derfor ikke bruges, hvis I er flere som ønsker hver jeres egen adskilte postkasse. Et alias er en ekstra a-mailadresse som sender til den samme postkasse/konto, som du har oprettet.

Ønsker I  en særskilt postkasse mere, så skal I oprette en ny Jubii Mail med egen Konto/postkasse.

Var denne artikel en hjælp?
2 ud af 7 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning
Drevet af Zendesk