Mac OS X Mail klient

Denne guide hjælper dig igennem nogle indstillinger, så du kan modtage e-mails fra din Jubii Mail i indbakken på Mail-programmet på Mac OS X.

Denne guide forudsætter, at der ikke er oprettet en e-mail-konto i forvejen.

Sådan gør du:

Trin 1

- Åbn Mail i OS X

- Tryk på 'Tilføj anden postkonto...'

1. I feltet ud for "Fulde navn" skriver du dit for- og efternavn
  2. I feltet ud for "E-post-adresse" skriver du din Jubii Mail adresse
  3. I feltet ud for "Adgangskode" skriver du adgangskoden til din Jubii Mail
  4. Klik på knappen "Fortsæt"
  5. Efter den har kontrolleret siger den 'konto skal konfigureres manuelt' - Tryk næste igen

Trin 2
  1. I menuen ud for "Kontotype:" vælger du IMAP
  2. I feltet ud for "Beskrivelse" skriver du Jubii Mail
  3. I feltet ud for "Postserver:" skriver du imap.jubii.dk
  4. I feltet ud for "Brugernavn" skriver du din Jubii Mail adresse
  5. I feltet ud for "Adgangskode" skriver du adgangskoden til din Jubii Mail
  6. Klik på knappen "Fortsæt"

Trin 3
  1. I feltet ud for "SMTP-server:" skriver du smtp.jubii.dk
  2. I feltet ud for "Brugernavn" skriver du din Jubii Mail adresse
  3. I feltet ud for "Adgangskode" skriver du adgangskoden til din Jubii Mail
  4. Klik på knappen "Opret"
  5. Dine mail konto er nu sat op.

Trin 4

Følg kun dette trin hvis din konto ikke virker ordentligt!

- Oppe i venstre hjørne - Tryk på mail -> Indstillinger

- Tryk på "Serverindstillinger" under ikonerne, og indtast din egen email og adgangskode i de respektive felter.

- Fjern evt. fluebenet ud for "Administrer forbindelsesindstillinger automatisk" og indtast i de nye felter som vist på billedet herover.

- Tryk Arkiver herefter og luk denne boks ned. Afslut MacMail FULDSTÆNDIG ved at trykke cmd+q så prikken under mail ikonet forsvinder. Start det igen, og du kan nu bruge det.

OBS! Hvis du får fejl som siger at brugernavn og adgangskode er forkert, men du er 100% sikker på at det er korrekt, så klik ud for punktet "Godkendelse" hvor der står "Adgangskode" og vælg "MD5" og tryk Arkiver igen. Nu vil den igen fejle. Skift så tilbage til Adgangskode samme sted, og tryk Arkiver endnu engang. Så burde den gemme alle indstillinger, og fortsæt som med at lukke MacMail helt ned.

Tillykke, du kan nu modtage e-mails fra din Jubii Mail i Mail-programmet på Mac OS X.