Hvordan blokerer jeg mails fra en bestemt afsender?

Gå først til "indstillinger", dernæst til "Blacklist". Herinde finder du en liste over de afsendere som du har blokéret. Her kan du selv fjerne eller tilføje flere adresser.

Du kan også blot markere emailen i direkte i din Indbakke, og trykke på ikonet Spam. Derved bliver beskeden flyttet til spammappen, og afsender tilføjet din Blackliste.

OBS! En blokering bevirker at mailen aldrig kommer frem til dig, og derved ikke lander i hverken Indbakke eller Spam mappen.