Standardvilkår for tjenester hos Jubii A/S

Brugerbetingelser for tjenester fra Jubii

Se også

Cookiehåndtering
Fravalg af cookie

Indholdsfortegnelse

1. Brugerbetingelser for tjenester fra Jubii
2. Ophavsret
3. Ansvar
4. Privatlivs- og Persondatapolitik
5. Cookies
6. Misligholdelse
7. Ændringer i brugerbetingelser

1. Brugerbetingelser for tjenester fra Jubii

Jubii tilbyder et omfangsrigt udbud af gratis services: Jubii Debat, Jubii Mail, News.dk, samt en række indholdstjenester. Tilbuddet om gratis Jubii-tjenester henvender sig alene til personer, der har bopæl eller sædvanligt opholdssted i Danmark. Brugen af Jubiis gratistjenester forudsætter, at du er indforstået med, at blive eksponeret for reklamer på Jubiis netværk hvad enten de tilgås via computer eller mobile platforme.

Jubii A/S, Nørre Voldgade 92, 1358 København K. (herunder kaldet Jubii) gør alt for at skabe så stabile og sikre services som muligt.

Herunder er gengivet de generelle betingelser for brug af Jubii.dk og tilhørende undersider. Der kan herudover være specifikke betingelser for enkelte services som Jubii Debat, News.dk og Jubii Mail som findes beskrevet i detaljer på de respektive services.

1.1 Brug af login

Til en række services på Jubii skal du benytte et personligt brugernavn, et login. Det er med til at give dig adgang til tjenesten. Når du har oprettet et login, er du forpligtet til at holde dine oplysninger opdaterede. Dit login er personligt og må ikke overdrages til andre.

Jubii meddeler accept af din anmodning om login ved at afsende en velkomst e-mail til din e-mailadresse. Hvis der ikke kræves registrering til tjenesten, accepterer du, ved den blotte brug af den, de fastsatte standardvilkår.

Registrering af login er gratis. Du er forpligtet til at ændre password, hvis du få kendskab til at en tredjemand uretmæssigt har fået kendskab til det. Hvis dette ikke er muligt, skal du straks informere Jubii pr. e-mail til [email protected], idet du oplyser dit navn, din e-mail, password og evt. brugernavn.

Du kan til enhver tid ændre eller slette de oplysninger, du lægger ind på din personlige profil. Du har selv ansvaret for alle informationer, der stilles til rådighed af dig ved anvendelsen af dit login. Jubii A/S har ikke ansvar for og påtager sig ikke at kontrollere, hvilke informationer, der stilles til rådighed via dit login. Dette omfatter blandt andet informationer fra andre hjemmesider end Jubii.dk, Jubii Mail, Jubii Debat og News.dk.

Du er som bruger til enhver tid berettiget til at slette hele din Jubii Mail eller din Jubii Debatprofil med tilhørende data.

Når du via dit Jubii login har forbindelse til tredjemand, for eksempel i forbindelse med handel på internettet, har Jubii A/S intet ansvar for dit og tredjemands indbyrdes mellemværende.

Jubii A/S er berettiget til at foretage nødvendige ændringer af login-funktionen, herunder blandt andet for at sikre en tilfredsstillende drift heraf eller for at imødekomme myndighedskrav.

Du kan ved downloading af materiale fra internettet eller ved åbning af programmer i modtaget e-mail, løbe en risiko for at inficere din hardware og software med virus. Jubii A/S har ikke indflydelse på disse forhold og kan ikke drages til ansvar for skader og tab som følge heraf.

Generelt forventes god opførsel i forbindelse med brugen af Jubii's services. Der skal føres et pænt og sobert sprog, ligesom dansk lovgivning skal overholdes.

Jubii har følgende minimumskrav til de login-baserede tjenester:

• Vær kun online med ét brugernavn ad gangen.
  • Undlad at spamme og chikanere andre brugere. Du skal behandle andre personer med respekt uanset deres kulturelle, religiøse, politiske eller ideologiske overbevisning.
  • Overdrevet brug af store bogstaver/'Caps lock' er ikke tilladt. Det betragtes som at råbe i en større forsamling og er ganske uhøfligt.
  • På debatten bedes kun følgende sprog benyttet: dansk, norsk, svensk eller engelsk.
  • Jubiis tjenester må ikke af brugerne benyttes til reklame eller anden form for kommerciel brug, herunder kommercielle links eller telefonnumre.
  • Jubiis tjenester må hverken benyttes til indsamling eller udbredelse af indhold, der strider mod god skik, redelig handlemåde eller almindelig hæderlighed i øvrigt.
  • Enhver form for udsendelse af uønskede mails (spam) til andre brugere er forbudt.
  • Brugen af ophavsretligt beskyttede værker uden udtrykkelig tilladelse fra ophavsmanden eller indehaveren af udnyttelsesretten er forbudt.
  • Brugeren er selv forpligtet til at tage en sikkerhedskopi af sit indhold.
  • Der må ikke hackes eller udbredes vira. Tjenesterne må ikke på nogen måde ændres ved hjælp af scripts.
  • Jubii forbeholder sig ret til at fjerne stødende eller krænkende indhold.
  • Jubii forbeholder sig ret til uden foregående varsel at slette indlæg eller at nægte en bruger adgang.

1.2 Varighed og ophævelse af login

Hvis du ikke har benyttet dit login og dermed logget på din mail via vores website (mail.jubii.dk) i 180 dage i træk, forbeholder Jubii sig ret til at deaktivere og slette din e-mail konto samt brugerprofil og adgangskode. Ved sletning vil dine mails også blive slettet. Inden sletning vil der blive sendt en mail til din Jubii mail med et varsel på mindst 1 måned. Reagerer du ikke indenfor den anførte frist, vil deaktivering og sletning af mails ske uden yderligere varsel og ansvar for Jubii.

Du kan dog til hver en tid registrere dig igen, dog kan du ikke forvente at anvende det samme login som sidst. Du vil desuden skulle genskabe din brugerprofil. De slettede mails kan ikke genskabes.

Jubii er endvidere berettiget til at slette brugerens konto og profil uden varsel, hvis der foreligger væsentlig misligholdelse af vilkårene for brugen.

1.3. Ansvar for mindreåriges brug

Hvis du som forældre eller værge giver dit samtykke til mindreåriges brug af Jubiis tjenester, hvor login er nødvendig, accepterer du at være ansvarlig for den mindreåriges online-adfærd, for adgangskontrollen og for konsekvenserne af den mindreåriges evt. misbrug af Jubiis tjenester. Forælder eller anden værge er bevidst om, at nogle af Jubii-netværkets tilbud kan have indhold, der er uegnet for mindreårige.

2. Ophavsret

Jubii tilbyder dig forskellige muligheder (f.eks. via Jubii Debat) for at gøre informationer, data, databaser, tekster, links, software, musik, lyd, fotos, grafikker, videoer, nyheder eller andet indhold offentligt tilgængeligt og for at udveksle dette med andre personer, f.eks. via e-mail eller chat.

Ved den offentlige udstilling af dit indhold bliver der regelmæssigt vist reklamer for varer eller tjenesteydelser fra Jubii eller tredjemand. For så vidt stiller Jubii en gratis mulighed for at offentliggøre dit indhold i forbindelse med reklame til rådighed.

Når du udgiver indhold på Jubii, er det dit ansvar at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre indholdet.

Eventuelle erstatningskrav rettet mod Jubii vil blive videresendt til den person, der har udgivet det pågældende indhold.

Jubii har ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter.

Alt indhold på Jubii.dk og tilhørende undersider tilhører Jubii A/S eller Jubii's indholdsleverandører.

3. Ansvar

3.1. Jubii kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der knytter sig til brug af services på Jubii - herunder tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og lignende. Du bør derfor selv sørge for passende backup fx af mails, der er vigtige for dig.

3.2. Jubii kan heller ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art når data, herunder mails, slettes i forbindelse med at en brugers login og brugerkode slettes. Sletning kan fx ske hvis du ikke har brugt din Jubii login i en længere periode eller at du har misligholdt dine forpligtelser, se punkt 1 og punkt 6

4. Privatlivs- og Persondatapolitik

Vi henviser til privacy.jubii.dk for information om vores behandling af personlige oplysninger.

5. Cookies

Vi henviser til vores Cookiepolitik for information om brug af cookies på vores sites.

6. Misligholdelse

Manglende overholdelse af Jubiis's retningslinjer kan resultere i midlertidig udelukkelse eller ekskludering fra Jubii's login-baserede tjenester eller politianmeldelse.

7. Ændringer i brugerbetingelser

Jubii forbeholder sig ret til at ændre i nærværende brugerbetingelser for brug af Jubii's tjenester. Det er dit ansvar som bruger på Jubii at holde dig ajour med betingelserne på Jubii's sider. Derudover kan du finde informationen nederst på siden af www.jubii.dk under linket "Vilkår".

Disse betingelser er senest opdateret den 23. maj, 2018.