Har jeg fornyet mit Jubii Mail PLUS?

Du kan se, om du har fornyet dit Jubii Mail PLUS ved at logge ind på konto.jubii.dk, og klikke på "Abonnement" i øverste højre hjørne.

Hvis du har fornyet vil du se dette skærmbillede:

"Kommende betaling" betyder, at du har sagt tak til at forny, men at Jubii først trækker beløbet på de 48 kr. på din konto, den dag dit nuværende abonnement udløber.

Hvis du ikke har nogle kommende betalinger, har du ikke fornyet, og du kan forny ved at klikke på den grønne kasse "Opgrader nu" øverst på siden.