Telefonnummer til Jubii Mail Support

Det kræver et Jubii Mail PLUS abonnement for at få adgang til telefonisk support.

Derfor skal du logge ind på hjemmesiden konto.jubii.dk, for at finde nummeret til mailsupporten.

Er du ikke Jubii Mail PLUS kunde skal du i stedet sende os en forespørgsel via vores kontaktformular.

Åbningstider for telefonsupport er:

Mandag til torsdag  9:00 - 16:00
Fredag 9:00 - 15:00

Vi gør opmærksom på at der kan forekomme længere ventetid i visse tidsrum. Se i grafen herunder hvornår du har størst chance for at komme hurtigst muligt igennem.

Vi garanterer ikke for, at der ingen ventetid er uanset tidspunkt på dagen!

OBS! Der ydes kun support til Jubii Mail - ikke chat, debat eller andre produkter.