Følg

Glemt adgangskode

Her du glemt din adgangskode er der mulighed for at du kan hjælpe dig selv med at få en ny. Klik ind på https://konto.jubii.dk/recover

Start dog med at se om ikke du kan fremfinde din gamle, gemte kode inden du sætter dette i værk. Se vores vejledning om hvordan du finder en kode som din computer husker for dig her.

1. Via SMS 
Ved at klikke ind på https://konto.jubii.dk/recover kan du indtaste din email og vælge om du vil have en verifikationskode tilsendt som SMS eller en automatisk talebesked som læses op ved et telefonopkald. Du kan gå videre til punkt 3.
OBS! Har du ikke tilknyttet et nummer til din konto er dette ikke muligt og du bør trykke på knappen "Jeg kan ikke få adgang til min telefon".

2. Via email
Trykker du på denne kan systemet i stedet sende dig en email til din alternative email, igen kun såfremt at denne er indtastet i vores system i forvejen! Du vil få tilsendt en mail som har et link du skal klikke på, og dernæst skal du angive din egen nye kode. Har du heller ikke indtastet en alternativ email, må du tage kontakt til vores support som så vil kunne hjælpe dig i åbningstiden.

3. Verifikationskoden som bliver sendt til dig på SMS er IKKE din nye adgangskode, men en midlertidig kode som du skal indtaste på skærmen i det felt du får vist lige efter du trykker på Fortsæt knappen. Se billede herunder.

4. Når du har indtastet den kode du har modtaget på SMS, skal du nu lave din egen adgangskode på næste skærmbillede. Vælg en som er sikker, dvs. som indeholder min. et stort bogstav og et par tal og er minimum 8 karakterer lang. OBS! Æ, Ø eller Å er ikke godt at bruge da udenlandske programmer som Outlook o.lign. ikke vil acceptere disse. Så brug bogstaver fra A-Z og tal 0-9.

Når du har indtastet koden, samt bekræftet den i nederste felt, trykker du på Skift adgangskode og du vil få en besked om at koden er skiftet på skærmen, SMS samt på din mail.

HUSK at du skal opdatere denne nye kode på alle enheder hvor du har din mail. Vi har kun 1 kode til mailen uanset hvor man bruger denne!

Tags: Glemt password, glemt kode, kan ikke huske min kode

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning
Drevet af Zendesk